パパのバーベキュー指揮の日 / Dad’s Barbecue Command Day
Can Dad Really Handle a Barbecue?パパ、バーベキューできるの?
今日は家族でバーベキュー…パパが張り切りすぎて心配…
Today we're having a family barbecue... Dad is too enthusiastic and I'm worried...
パパ:「よし、作戦開始だ!炭火温度200度、肉投入まで15分待機な。」
Dad: "Alright, operation commence! Charcoal temperature 200 degrees, standby 15 minutes before meat deployment."
娘:「作戦って...普通に焼こうよ」
Daughter: "Operation... let's just grill normally"
パパ:「牛肉は内部温度63度で2分、豚肉は71度で3分が基本だからね。」
Dad: "Beef needs internal temperature of 63 degrees for 2 minutes, pork 71 degrees for 3 minutes - that's the basics."
娘:「温度計で測るの?」
Daughter: "You're using a thermometer?"
パパ:「おい、野菜班!玉ねぎの配置を北東エリアに変更してくれ。風向きを考慮した結果だ。」
Dad: "Hey, vegetable team! Please relocate onions to northeast area. This is based on wind direction analysis."
娘:「野菜班って私一人じゃん...」
Daughter: "I'm the only one on the vegetable team..."
パパ:「よし、焼き上がり完了!品質検査を実施するぞ。」
Dad: "Alright, grilling complete! Time to conduct quality inspection."
パパ、バーベキューは軍事作戦じゃないんだよ…
Dad, barbecue isn't a military operation...
娘の日常の記録
Dad & Me: Our Daily Stories
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